f

2013. május 24., péntek

1 hónapos adatok

Az ajándékba kapott zokni először Frodó lábán

Igaz, holnap lesz 5 hetes, de ma voltunk a gyerekorvosnál,így ma vetek számot az elmúlt egy hónapról (reméltem, ilyenkor okosabbakleszek – de nem sokkal lettem az).
Tudom, tudom, megint Anitól „lopok”, de olyan jó dolgokattesz ki Rédi blogjára, így utólagos engedelmével egy hasonló számadatokat nézekén is (ezért az egyik ismerősöm nagyon, de nagyon pipa lenne, remélem, Ani temegbocsátaszJ).

Testhossz: 55 cm(1 cm-t nőtt a születése óta)
Súly: 3995 gramm(pont 1 kiló a születési súlya óta)

Több mérési adatról nem tudok beszámolni, mert a kiskönyvbesemmit sem írtak be.

Pelenka: 1-2 (éppmilyet kaptunk ajándékba)
Evés: anyatej,olvassátok el a Tejci, tejci posztot
Alvás: változó,napközben már kevesebbet, éjjel 3-4 órákat. Az én lustaságom miatt velemalszik, mert képtelen voltam éjszaka felkelni hozzá. Napközben alszik akiságyában, a babakocsiban. Igaz, általában cicin alszik el (erről le kell majdszoktatni?), vagy az autóban. Ha elindul a kocsi, ő már húzza a lóbőrt.
Ruha:56-62-eseket hord, de már vetettem apummal 68-ast is (igaz, az még nagyonhatalmas rá J).A lábfej nélkülieket preferáljuk, mert akkora lába van, mint Frodónak a Gyűrűkurában.
Becenevek: Manó,Frodó – a lába miatt…
Képesség: mosolyog,amivel elvarázsolja a környezetét. Ö-ö-ö, beszédhanggal „kommunikál”. Hasonátfordítja a fejét, de inkább csak emelgeti és hangosan bömböl, hogy fordítsukvissza. A doktornő kezében lépegetett és mászott (ez valami reflex akicsiknél). Meg néha az őrületbe kergetni anyát (egyébként jó gyerek, semmipanaszom nem lehet rá – nem sírós, nem hasfájós).
A lányok: még nemtalálkoztak, bár már messziről látták. Mr. Férfi és a nagyszüleimék „irtóznak”a gondolattól, hogy egy helyiségben legyenek. Nekem viszont bűntudatom van,hogy a lányokkal alig foglalkozom, hiszen ha nem Zsebizem, írok vagy dolgozom(alszom is).

2 megjegyzés :

  1. Egyáltalán nem haragszom. :) Miért ne kaphatnánk ötletet egymástól. Nekem is sokszor ad ötletet mások blogja. Szóval, ha valami megtetszik, hát nyugodtan vedd át.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...