f

2014. május 7., szerda

Az evőpálcika esete

Kissé bizarr, talán még gyomorforgató bejegyzés következik.

A tegnapi sokkoló (a ház eladási mizéria miatt mindenki mindenkivel összeveszett/veszekedett) napot shusival vezettük le. Zsebnek a nagyi sütött külön halat, így a fílingje neki is megvolt. Persze, ha már azt látta, hogy mi a szülei pálcikával eszünk, neki is azzal kell. El is szedte az enyémet, míg én a halat daraboltam fel neki, majd ügyes fiú módjára dugta is be a szájába, majd a szója szószba, ahogy azt tőlünk látta. 

Nem akartam, hogy a barnás szósz lecsöppenjen a kék ülőgarnitúránkra, ezért menet közben bekaptam még a gyermek kezében lévő pálcát. A hirtelen mozdulat tetszett Zsebnek, játéknak vélte a szitut: nevetve lökött még egy hatalmasat a számban lévő pálcikán, amitől az belém fúródott, egy "hatalmas" lyukat hagyva maga után:

A gyermek apja először nem akarta elhinni, hogy annyira fáj, de amikor meglátta, rögvest megértette... A fotó az én kérésemre  történt... Jött egy stamm pálinkával fertőtlenítés céljából, nehogy elfekélyesedjen. Ez kellett csak nekem! Gondolhatjátok, milyen éjszakám lett tőle!

Mára viszont már nem látszik, csak fáj...

UPDATE: látszik, a gyermek apja megnézte és még ott van.

3 megjegyzés :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...