f

2013. december 28., szombat

L'occitane en provence

Karácsonykor nálunk csak jelképes ajándékozás van, Zseb az egyetlen, akire "költünk" is. Ehhez képest, gyermekem apja a képen látható kozmetikumokkal lepett meg - azzal a közbevetéssel, hogy fogalma sincs, állatkísérletesek-e. 
Persze, nekem fontos, így akármennyire is megörültem neki, használat előtt első dolgom volt megnézni. a PETA listáján ugyan tiltó listán van, mert Kínába is forgalmazzák a termékeiket, ahol csak állatkísérlet után lehet piacra dobni bármit is. Az oldalukon viszont a következőt írják: "A teszteket embereken végezzük, klinikai tesztek formájában. Ez történhet emberi bőrön, vagy – alternatívaként – a tojás membránján egyaránt." 
Én hiszek nekik...

Rose 4 Reines savon de bain
kiszerelés: 50 g
A 4 csábító rózsát tartalmazó fürdőszappant még nem próbáltam, azt majd otthon szeretném (most még vidéken tartózkodunk). Egy biztos: illata izgató. Már alig várom, hogy kipróbálhassam.

Rose 4 Reines Mousse de Roses
kiszerelés: 75 ml
Illata már felbontás előtt elvarázsolja az embert. Imádnivaló "csatja" van a 75 ml-es üvegnek. Kicsike kis kényeztetés. Szerintem jó sokáig eltart majd, mert nem kell belőle egyszerre sok, ahhoz megfelelőképp habzik, hogy az egész testet lemossuk egy kisebb mennyiséggel. Kényezteti a bőrt, ráadásul utána az egész zuhanyfülkében úgy éreztem magam, mintha Gül baba rózsakertjében lennék.


Rose 4 Reines Lait de Roses
kiszerelés: 75 ml
Ez már nem fog addig tartani, amíg az ugyanolyan üvegcsében lévő tusfürdő. Illata ugyanolyan kellemes, mint a másik termékké, de nem annyira erőteljes.  Tökéletesen hidratálja a bőrt, gyorsan beszívódik, tökéletes befejezése a rózsás fürdésnek. Ráadásul shea vajat tartalmaz!

Az árát nem néztem meg, hiszen ajándékba kaptam. Megéri-e az árát? Nem tudom, de ha van pénzünk, én csak ajánlani tudom! Királylánynak érzem tőle magam!

3 megjegyzés :

  1. Sajnos még soha nem használtam L'occitane termékeket...az ok igen egyszerű: szerintem brutálisak az áraik... pedig Bp.en sétálgatva többször is belebotlottam az üzletbe, de persze nem mertem bemenni, mert ott hagytam volna egy vagyont...
    Igazán jó fej Mr Férfi, hogy ezzel lepett meg! :)

    (rendeltem viszont rózsás tusfürdőt a Lush-tól, a RoseJam-et...érdemes benézni a lush webshopba, most 50%-os leárazások vannak!!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Essence-nél is leárazások vannak, mert pár dolgot kivonnak a forgalomból (most kaptam a fülest :D )

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...