f

2014. január 14., kedd

Csúnya sovány

Audrey írt a blogján a szoptatásról. Írtam neki is kommentet, viszont az elfelejtettem mondani, hogy a szoptatás legnagyobb előnye számomra a fogyás volt.
10 kilót híztam a terhesség alatt, most pedig -5 kilónál tartok. Lemértem, most egy félórája, hogy biztosat írjak:

47,8 kg

A hasam nem lett striás, de azért továbbra sem tetszik. Gyúrnom kellene rá. Egyébként is a fiúk szerint csúnya sovány vagyok. A 170 centimhez híznom kellene...

4 megjegyzés :

  1. Hú, ez tényleg jó sovány!

    ÉN azért annyit megjegyeznék, hogy nagyon alkati, hogy kire hogyan hat a szoptatás, én pl. a szülés után rögtön szinte mindig negatívban voltam a terhesség előttihez képest, és az első hónapra pozitívba kerültem, olyan 47-48 kiló voltam (csak én jóval alacsonyabb vagyok, mint te). Szerintem a szervezetem tudta, hogy 44 kilósan nem igazán lehet szoptatni egy újszülöttet. Viszont ahogy abbahagytam a szoptatást leolvadtak a kilók mind. (Bár 47 kilósan is totál jó voltam). Sok olyan embert ismerek, aki így van, mint én.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom. Azért is írtam, hogy számomra :) Azzal ijesztgettek még terhesen, hogy ha eddig nem híztam, majd fogok szoptatás alatt :)
      Viszont nagyon is megértem a szervezeted, hogy inkább "felhizlalt" :) Nagyon vékony lehetsz! :)

      Törlés
  2. Nálam is olvashattad, hogy én 11, majd bercivel 6,5 kilót híztam...jó lett volna, ha rám is más hatással van...ennek ellenére most is a szoptatást választanám.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...