f

2013. április 19., péntek

Maximum 5 nap


Tegnap Mr. Férfi telefonált, hogy azonnal beszéljek a nődokival.

- Miért?
- A kollégám barátnője megszült! 23-án reggel 9 órakorra volt beírva császárra az István kórházba.

Nem kellett sok, valóban letéve már csörögtem is a nődokinak, hogy van egy üresedés. Egy kis mellébeszélés után (ha izgatott vagyok, kevésbé lehet megérteni, mit is szeretnék kihozni a mondókámból) megegyeztünk, hogy a délután folyamán utána jár, és ha valóban van üresedés beír. Ha meg nincs, akkor megpróbáljuk „spontán indulásnak” beállítani a dolgot, ha már annyira akarom azt a 23-át.
Nem hívott vissza a fejleményekkel kapcsolatban, én meg nem mertem zaklatni, viszont Mr. Férfi is izgatott, és többször is megjegyezte, hogy igazán beszélhetnék vele. Ilyenben tényleg bátortalan vagyok, így inkább megkértem anyumat, hogy ő hívja fel – úgyis jó ha pontosan tudja, mikorra is vegyen ki szabadságot, ha bent akar lenni velem (egyébként a protokoll szerint nem lehet).
Beszélt is vele, de még mindig ott tartunk, hogy a 24-e biztos, a 23-át még próbálja elintézni, ha már ennyire szeretném. Egyébként ő továbbra is a 24-ét tanácsolja, mert akkor az első éjszaka így is, úgy is őrzőben lennék, és akkor onnan mehetnék azonnal az alapítványi szobába, nem kellene egyetlen egy napot/éjszakát is közösködnöm más anyukákkal.
Nem tudom, melyiknek örülnék jobban… Az biztos, hogy már nagyon szeretnék túl lenni rajta, mert nemcsak türelmetlen vagyok, hanem már a csípő- és jósló fájdalmaktól már fáradok is. És ha már szülés előtt elfáradok, mi lesz utána?

6 megjegyzés :

  1. Már nincs sok hátra, kitartás :)

    VálaszTörlés
  2. Ugye,hogy Én megmondtam... A kissrác elrendezte :)

    VálaszTörlés
  3. Jó így utólag olvasni a maximum 5 napot s tudni, hogy már több mint 3 napos, és különben is most lenne egy napos. Pedig szerintem sokkal- de sokkal- ezerszer jobb, hogy már idősebb, mintha csak most lenne egy napos. Nem? :D írtam ezt ápr. 24-én 21.22-kor :D

    VálaszTörlés
  4. Na, most már nem bírom, tessék írni, jól vagytok?

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...