f

2012. január 3., kedd

Véres kedd a ha vonzatában

Azért na...
Semmi bajom, hogy éppen ki hogyan öltözködik, mit művel a hajával, a puha bőrével, nyelvecskéjével, azonban HA megkívánja a helyzet, tud szolid is lenni.
Mert ugye nem megyünk báli ruhában a munkahelyünkre, kosztümben a diszkóba, acélbetétes Martens bakancsban az operába... Persze, vannak átfedések - egyetem alatt imádtam a vérvörös, nőcis, bőr aktatáskámhoz a vörös, bunkós orrú bakancsomat viselni, vagy egy elegáns ruhát fekete, rockeres bőrkabáttal elrejteni. De mindezt ízlésen, s nem átlépve a kötelező határokat.
Tudod mit? Ha polgárpukkasztó szeretnél lenni, tessék! Nyugodtan légy extrémen vad, punk, esetleg goth loli, senki nem gátol meg benne. Legalábbis, amennyiben ezzel senki mást nem hozol kellemetlen helyzetbe. Ugye másnak sem akarsz rosszat, ha szíved mélyén Te se örülsz a megbotránkozó tekinteteknek?
Szóval akármennyire is szeretjük Lady Gagát, hiába tűnik megszokott, éves munkahelyi összejövetelnek, egy elit karácsonyi buliba nem megyünk türkiz hajjal, gótos cuccban, látványos sminkben csak azért, hogy rólunk beszéljen 200 vadigen. Különösen akkor nem, ha csupán egy kis senkik vagyunk ott, ahová csak úgy meghívtak. Ugye?
-----
1 vagy 34 napos, majd holnap reggelre eldönti.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...