f

2012. április 28., szombat

A kétségbeesés napja

Wanyuda Apinyayanyong - fotói közülAhogy már írtam, jelenleg két munkám van. Az egyik határidős (jövő szerda), a másik meg állandó.

Most a határidős miatt éjjel-nappal dolgozom. Napközben az irodában alszom ücsörgök, éjjel pedig az otthoni (egyébként céges) laptop felett görnyedek. Már a napi 4 óra alvás rutinná vált: este 10-kor lefekszem, nem bírom tovább, de reggel 3 előtt kelek, és megállás nélkül nyomom.

Tegnap délutánig...

Péntekre szabit vettem ki az irodában, hogy a hosszú hétvégén biztosan be tudjam fejezni a másikat, amit viszont az egyik kollégámnak még át kell néznie a leadás előtt. Küldözgettem neki a maileket, SMS-eket, hogy hogy halad, mert a határidő csak közeleg, már a nyakunkon ül, mire semmi válasz. Se azt nem írta, hogy dolgozik rajta, se azt, hogy bocsesz, közbejött valami más, így kiszállok a projektből.

Tegnap este egy harmadik személytől kellett megtudnom, hogy a srác elutazott. Látta, amint felszáll a vonatra. Egy-két szót váltottak, amikor a "drága" közölte, hogy a hosszú hétvégén nem lesz, addig nem is tud semmilyen munkát végrehajtani.

Basszuskulcs! Oké, ha úgy vesszük, csak segít nekem, de könyörgöm, akkor miért nem lehet egy levelet rám dobni, hogy keressek mást??? Jó pénzt kap érte, talán ezért, de mit érek vele, ha miatta kicsúszunk az időből???

Szóval a határidős melót elbuktam.... Pedig a karrierem szempontjából nem lett volna utolsó szempont, sőt!

--------

A doki szerint tegnap volt ovum, a ciklus.hu szerint is (amit nagyon tudok ajánlani minden nőnek!). Mr. Férfivel megtettünk minden tőlünk telhetőt a Csöppségért. Tegnap a hőm még csak 36.7 volt, ma reggelre felment 37-re :) Szóval tényleg most volt/van ovum. :))) ~Legalább ez a jó hír a mostani hétvégére~

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...