f

2012. április 18., szerda

Furcsaságok, avagy olvasócsalogatók

A következőkben felnőttképzés kategória következik, mégse olyanra gondoljatok! Olivia, szerintem ezt még te is átfuthatod :) Max. ne mindegyik linkre kattints!








Még könyves blogokon olvastam olyan bejegyzéseket, ahol azon nevettek, hogy milyen keresőkifejezésekkel találják meg az olvasók az írásaikat.
Valahogy eszembe jutott mostanság, hogy én is megnézzem, mikre dobja ki a gugli aSub Rosát (mostanság gondolkodtam el azon is, hogy jó nevet adtam-e neki, de ez már más kérdés). Szóval fogtam a statisztikát és meglepődtem.
A reményeim teljesültek, amikor olyan szavakkal jöttek a látogatók, mint menses, clostilbegyt, norculot, stb. Hiszen valójában, igazándiból erről szól maga a blog. Ami először vicces volt a normális legó. Mr. Férfinek kacagva meséltem, hogy a Friends mániám milyen látogatókat csalogatott ide.
Viszont akkor jöjjön az, ami miatt felnőttképzéses ez az írás. A legtöbben, akik megtaláltak, azt írták be a keresőbe, hogy szex az utcán. Pontosan a keresések 25%-a! A legtöbb az első 5 találat között találta a Sub Rosát. Oké, ezen még ne csodálkozzak, mert az egyik posztom címében ez a pontos kifejezés is megtalálható, illetve ha már szex, akkor másokban is szerepel (keressetek rá, most nem linkelgetem be őket).
A legfurcsább kifejezés tegnap este íródott: Keresztanyám szex.
Na az első gondolatom, hogy ki az a m..., aki erre keres rá. Nekem ez már elég bizarr! A statisztika azt írta, hogy a 39. megjelenő volt a blogom. Csodálkoztam, hogy erre az én írásomat/írásaimat is kiadta, mert emlékeim szerint nem említettem őket egy posztban (talán Keresztanyumról, ha egyszer írtam össz-vissz).
Beírtam a gugliba, de nem jártam sikerrel. Végignéztem az összeset, de sehol se leltem rá a Sub Rosára. Helyette mindenfajta pornó oldalt ajánlott, ahol "erotikus történeteket" lehet olvasni. A későbbiekben a babákról szóló írások is felbukkantak, majd még az esküvős oldalak is. Minden, kivéve az én blogom! (Nem mintha nem örülnék neki, mert akárhogy is nézzem, nem teljesen örülök annak, hogy ilyen perverz kifejezésekkel leljenek rá!)
Egyébként Ti hogyan találtatok ide? :)
---
Pecsételek még, de elég a tisztasági. Nem hiszem, hogy ezek után most kivételesen összejönne a baba :( Jövő héten megyek orvoshoz, ez már biztos... (még mielőtt megijednétek: UH, ahol az érett petéimet vizsgálják)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...