f

2012. április 29., vasárnap

A vasárnapi megfigyeléseimről

A mai poszttól ne várjatok túl sok értelmet :)

Ha a jelen problémáit nem számítanám, olyan lennék, mint a képeken szereplők. Hosszú, elegáns ruhában járnék, hozzá hatalmas karimájú szalmakalappal, sétálnék a zöld füvön, érezném a nap melegét az arcomon, amit ernyővel kellene elrejtenem, hogy ne barnuljak le.

Ehelyett a gép előtt görnyedek, és a - kilátástalan, már-már elveszett - munka helyett azon filózok, hogy a következő komment lesz a 20. és valahogy sehogy se tudlak benneteket interaktivitásra bírni. A statisztikát nézve, nem esem kétségbe, mert a napi átlag 10 olvasóm megvan (lehet, hogy csak a képeket nézi, de itt van egy rövid ideig!).  De nem csak nem írtok, de nincs olvasóm a G+-on, pedig ott érdekesebbnél érdekesebb képeket is megosztok, és nincs rajongóm a Facebookon/Twitteren, ahol pedig gyakran linkelek be máshonnan származó érdekes cikkeket, osztok meg Youtube-os zenéket.

Nem baj, nem panaszkodásnak szántam, és azt se akarom, hogy csak emiatt kattintsatok oda. Persze, jól esik, de megvagyok nélküle. Az a lényeg, hogy itt olvastok!

Este Nightwish koncert :)

Volt már egyszer, de most sokkal aktuálisabb:



Tegnap 37 fok volt a hőm, általában 6:15-kor mérem. Ma korábban keltem, 5:50-kor. A hőmérőmet véletlenül a konyhaasztalon hagytam, így muszáj volt kibújnom érte az ágyból. 36.7 fok. Visszaesett... Viszont utána visszabújtam az ágyba, és 6:20-kor megint megmértem, akkor már ismét 37 fok volt.

A Norculotból van még 4 szem.

Jövő héten (ma a hét első napja van - így számoljatok!) esküvőre vagyunk hivatalosak. Koktélruhában, vagy maxiruhában szándékozom menni, viszont a ruhaválasztás nem csak időjárás függő. Vagy aznap jön meg, vagy aznap mutathatja ki a teszt a pozitívat (ha pénteken volt ovum). Kérlek, kérlek benneteket, szurkoljatok!!!!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...