f

2012. március 17., szombat

Alma


Mr. Férfivel gyakran járunk moziba, és gyakran nézzük meg a legújabb animációs filmeket. A kedvenceink a Pixar történetek (Up!), ahol nem csak rózsaszín az egész, hanem igenis olyan mondanivalókat adnak át a gyerekeknek, amik emberségre tanítják őket.

A Pixar emellett még nagyon jó rövidfilmeket készít! Szívfacsaró, megrendítő és gyönyörű meséket!

Ma indulás előtt, mert hosszú napnak nézünk elébe, még böngésztem a Freeblog oldalán (lent jobbra megtalálod a linkjét), és belebotlottam Antibaby egyik hozzászólásába, ahol a bloggerina nem tudom miért éppen azt, de egy rövid animációs filmet szúrt a posztja végébe. Naná, hogy megnéztem, és azóta is nézem, pedig a szívem zakatol tőle. Hú!

Adva van egy álmos francia kisváros - a zenéből gondolom. Tél van, valószínűleg téli szünet, vagy hétvége, mert főhősnőnk, Alma az utcákon próbálja elütni az idejét. Amíg meg nem lát egy babát egy kirakatban!

Minden apró részletre figyeljetek oda! A legapróbb elemek is hozzátartoznak az egészhez. Valami fantasztikus, de egyben hátborzongató is!


Rodrigo Blaas rövidfilmje, akinek olyan alkotások kapcsolódnak a nevéhez, mint a Wall-e, Finding Nemo és The Incredibles.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...