f

2012. március 29., csütörtök

Hétvége = rossz idő


Ha nyár van, akkor megszokhatjuk, hogy egész héten, amikor bent kell ülni az iroda négy fala között, ragyogó napsütés, hétvégén, amikor viszont szabadtéri programokat szervezhetsz, hideg van, zuhog, vagy több száz kilométeres sebességgel fúj a szél.

Én már rettentően unom! Minden két évvel ezelőtt kezdődött, amikor elterveztem, hogy meglepem anyósomat egy repüléssel egybekötött kirándulással. Szombaton még kint napoztunk a kertben, vasárnap, amikor a pilóta is ráért, szakadt.

A húsvét a kirándulások ünnepe. Tavasz van, virágoznak a magnóliák, csiripelnek a madarak, minden újjászületik. A család együtt piknikezhet. Aha. Tavaly az egész famíliát összeverbuváltuk egy jó kerti partira. Kint is voltunk de a pulóver, kabát nem került le rólunk. Majd másnap a várlátogatások során esett az  eső.
Idén is hasonló program vár ránk, és csak imádkozhatom azért, hogy jó idő legyen, ne kelljen a négy fal között kuksolnunk.

De az állatkerttel is mindig így járunk Mr. Férfivel. Amikor a kis gorilla született, elmentünk egy szombati nap. Pénteken még sortban szedtem az epret, az állatkertben pedig már szélkabátban, esernyő alatt vacogtam.

Most hétvégére kaptunk belépőt, ami miatt itt maradunk a városban. Ma reggel nézte meg Mr. Férfi az időjárást. Szerintetek? Fagy jön a jövő hétre! Szombaton, amikor megyünk még 16 fok is lehet, de már felhős, szeles!

Őszintén miért nem lehet jó idő a hétvégéken?

---
16. CN, tegnap elkezdtem a második Norculot levelet. Mr. Férfivel pénteken, hétfőn és tegnap is együtt voltunk. Szóval reménykedem. :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...